Tuesday, August 16, 2011

Road To... Kelantan & Terengganu ( part 1)

salam..
actually trip ni bulan 7 aritu tp sebab broadband problem so aku tak boleh nk update
trip dari 9-10hb july ni di planning oleh kekanda2 ku semua
objektif nk mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan 
aku gerak ke kelantan 8hb bersama-sama bapak aku dgn family akak aku no4
so ni ada la gambar2 kami bercuti dulu..

waktu pagi di PCB Perdana Beach Resort


chalet yg kami duduk utk semalaman.. biasa la berselerak sikit maklumlah orang2 laki kan


budget nak tegok sunrise tapi hujan  renyai-renyai pulak


my sis with his daughter


peace yarhh


husna dengan uncle nya.. uncle?? paman lah


nak mandi pantai tak boleh so posing jap bawah pokok kelapa


disebabkan aku dah ngantuk tahap gaban.. 
nantikan sambungan road to... kelantan &terengganu part II
Zzzzzzz.....


2 comments:

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...