Monday, November 14, 2011

Quote For Today...

Jangan Mencintai Seseorang Setinggi Langit Kerana Langit Boleh Runtuh..
Jangan Mencintai Seseorang Sedalam Lautan Kerana Lautan Boleh Surut..
Jangan Menintai Seseorang Sebesar Dunia Kerana Dunia Boleh Hancur…
Cukuplah Mencintai Seseorang Sehujung Kuku,
Walau Kecil, Walau Selalu Dipotong, Ia Akan Selalu Tumbuh….


Friday, November 11, 2011

8888...



hari ni orang lain sebok nk kecoh pasal tarikh 11/11/11
ni aku nak kecoh pasal meter motor aku pulak
8888
kaya kaya kaya kaya 
hahahaha 
sebenarnya nak citer pasal moto baru tapi nantilah tunggu entry terbaru

p/s: jangan terlalu taksub dengan nombor... umur pun hanyalah angka, bila2 je kita dipanggil untuk menghadapNya.

Tragedi 8/11/2011




Honda City yang remuk dilanggar hindu yang mabuk

kejadian yang menyayat hati
Alhamdulillah kesemua penumpang selamat tapi mereka mengalami kecederaan ringan
abg ipar aku je yang cedera parah, betis kanannya patah manakala tulang peha juga patah 3
kejadian berlaku di km37 jalan puncak alam-shah alam
dilanggar oleh Toyota Camry yang dipandu Hindu MABUK!!

keadaan abg ipar aku masih lg ditempatkan di ICU Hospital Sg.Buloh
itu pun permintaan kakak aku yang nak husbandnya ditransfer ke Hospital Pakar Ampang Puteri
doakan supaya mereka tabah menghadapi dugaan dari Allah..
aku mintak sangat korang yang driving ni drive dengan selamat
jangan bahayakan keselamatan orang lain
dalam kes ini evan kita dah bawak cermat pun tp bila orang lain cuai pun kita kena jugak
jangan salahkan takdir

kepada Hindu MABUK tu hidup ko tak selamat
ko nak mampus pun jangan la libatkan orang lain
pergi mampos sorang2!!!
6 nyawa nak bandingkan dengan ko sorang memang xbebaloi lah

to kak lina
semoga tabah hadapi dugaan yang menimpa
Allah menguji kita sebagai umatNya supaya sentiasa meningatiNya
kuatkan semangat
kami sentiasa berada disamping family kak lina
untuk Haikal, Ayra, Haziq & Hayyan
be strong sayang
paman ada untuk korang..


Wednesday, November 2, 2011

Cari Benda Tersembunyi....


cari enam benda yang tersembunyi hahahaha
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


dalam test okk!!
 haha sempoi la lecturer teori structure aku ni huhu..

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...