Tuesday, July 24, 2012

vios terbang lagi




Menurut info..Vios ni sebenarnya terbabas dan spin lalu melambung naik atas tembok tu...bukan turun dari atas bukit tu...atas bukit tu ladang sawit...kejadian berlaku di jalan nitar - mersing,johor...makcik baju hijau tu yg bawa vios ni...



believe it or not


orang ramai mula ragu-ragu bagaimana vios tersebut boleh terbang


abang polis cuba mencari teori eksperimen di tempat kejadian


kakak baju hijau ni baru je bikin vios tu.. dari keterangan yang diambil 
"ahkak baru je tukar enjin kereta tu dgn enjin sukhoi, senang nanti bila stuck jem ahkak leh terbang cepat sampai rumah, maklumlah sekarangkan puasa"
tambahnya lagi "tapi itu la ahkak lupa nak pasang sayapnya"
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

simulasi bagaimana ahkak tu menerebangkan viosnya hehehe
moral of the story:
berhati-hati di jalan raya

Vios Terbang




bincangkan hahaha 

Sunday, July 1, 2012

memancing




lokasi: tasik tropika, UTM

ikan paling besar untuk malam tu huhu, ikan talapia hitam


mangsa ke3


yeah yeah 


sebesar kaki aku kot


peace hehe


Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...