Tuesday, August 16, 2011

Road To... Kelantan & Terengganu ( part 2)

salam..
kembali semula ke rancangan cuti-cuti malaysia 
bersama saya pengacara sempai anda hahahahaha
ada hati nak jadi hos rancangan cuti-cuti ni
ok2 kali ni title pun part II kan
so nak citer cket hari kedua aku kat kelantan
actually memang syok gak la cuti kat negeri cik siti wan kembang ni
start dari bekfes la kan
bekfes kat Perdana Beach Resort PCB sedap-sedap macam-macam ado huhuhuhu
nasi dagang, nasi kerabu, gulai kawah dan bermacam-macam lagi
yhen lepas kumpul ramai-ramai kat hotel
 kami gerak ke Rantau Panjang..

 dalam bus nak ke rantau panjang

 sebatang jalan kat kelantan

 apehal ni haha

 sungai kelantan kot

 aku lagi hahaha

 sawah padi terbentang luas

 dah sampai kat Rantau Panjang

 penjaja di sepanjang jalan ke Rantau Panjang

 sunset di tepi sawah

 penyokong sejati red warrior gomo kelate gomo
apepun red giants the best!!

 kb mall.. 1 ni je yg ada kat kelantan huhu

ni kat wakaf che yeh, pasar malam ala-ala downtown gitu..

abes hari kedua kami kat kelantan
esok pengembaraan ke terengganu pula
apepun cuti kat dalam negara pun best jugak

tunggu road to. kelantan&terengganu (part III)

No comments:

Post a Comment

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...