Monday, October 17, 2011

Jangan Perlekehkan Orang Lain..

aku geram betol dengan budak ni.. dah banyak kali dia post pasal merokok kat fb tapi masalahnya dia post kat group pulak tu, taknak pulak post kat wall sendiri, mungkin orang sekeliling dia pun adalah smoker then bila dia menyalak utk cakap i hate smoker kang terus geng2 motor ganas dia tu terus island kan dia..

nk tegur tak salah.. aku ulang TAK SALAH tapi cara ko tu memperlekehkan orang tau tak!! haa kan aku dah angin tiba2.. ko tak merokok ok fine, then ko nak menyalak cakap smoker ni dumn!! oh shit man.. tak silap aku dulu aku ada dgr mamat ni ban user2 android ni tapi aku tak amek pot sebab tau perangai celaka dia ni then aku pun tak pakai smartphone wuahhahahaha.. at last tup2 dgr dia pun pakai android.. tak ke fuck macam tu?? bro lu dulu kuat giler ludah sampai kuat kahak bro tp ludah lu kene kat muka!! apecer??? sebab lu ludah ke langit bro!!!

so aku berpesan pada kawan2 dan aku sendiri, jangan pandang hina pada seseorang or klik yang korang rasa xselesa.. yup memang tak selesa, korang leh protes tindakan dorang tu tapi jangan sampai buat dorang ni macam tade PERASAAN ok!!! dah ko benci smoker2 ni so ko jangan la kawan dgn dorang, abes crite kan??? nak jadi hero kot, nak post benda2 yang leh aweks2 ni cair kat ko?? motif??? wadefak bro!!

kat group fb section aku tgh panas pasal benda ni then dia pon dah stop untuk post benda2 macam tu tapiiiii dengar criter kat twitter dia dah dia tweet macam2.. lantak ko lah janji ko bahagia dengan hidup ko, jangan sampai 1 hari lu kene game dengan budak2 kelas sudah.. ni aku nk tunjuk kat korang bahawasanya kawan2 motor dia pon smoker gak so aku serah kat korang untuk menilai dia ni macam mana... manusia tak perfect bro so jangan under estimate insan2 yang ko rasa dorang tak SETARAF dengan ko!!



Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...