Thursday, June 30, 2011

Sperma : [bukan entry tak lucah]

sebenarnya ni entry gua tujukan kepada lelaki, tapi sebab ramai juga perempuan yang baca apa kata hangpa yang perempuan ni tolong sampaikan apa yang gua tulis ni kat pakwe, suami, adik, abang masing-masing..
hehe
pirst of oll, kita semua sedia maklum, sperma ni ada macam-macam jenis.. Kalau kat negara barat, depa siap ada Bank Sperma lagi untuk simpan sperma-sperma yang berkualiti.. macam mana diaorang tentukan kualiti sperma itu gua tak pasti.. yang gua pasti sperma ni ada macam-macam kualiti.. oke ayat gua macam tambi dah.
Dan gua juga pernah dengar kawan gua cakap, 


"lebih baik masturbate daripada buat zina"

"hukum masturbate ni harus"

"daripada duk buat bukan-bukan dengan awek lebih baik kita buat bukan-bukan dengan kemaluan sendiri"

*apekejadah ini semua bang?*

pada suatu hari, dalam kemaluan seorang lelaki, para sperma bercakap sesama mereka.. macam mana mereka boleh berkomunikasi lu orang jangan duk pikir sangat.. kalau pikir banyak-banyak takut jadi gila babi pula. haha.. 





tiba-tiba, tuan kepada sperma-sperma berkualiti ini terbaca, tertengok, terpandang bahan-bahan lucah yang penuh kat internet.. dan tamat lah riwayat sperma-sperma berkualiti tersebut.. dengan hanya satu pancutan ke arah dinding maka ustaz, professor, dan juga blogger taf mati begitu sahaja..

gambar pancut dinding terpaksa gua cancel.. buruk benor lukisannya. 

dan yang tinggal hanyalah sperma biasa-biasa sahaja..



kan dah rugi zuriat yang berkualiti tu.. takkan nak bazirkan dalam jamban? dan jangan bazirkan kepada orang yang tak sepatutnya tahu?


"tapi abang fahmi hakkim, kalau yang terpancut kat dinding tu sperma tak berkualiti camne?"


"apakejadah punya soalan, mati pucuk baru tau hang ni"


"Hang ni bajet tak pernah pancut dinding je fahmi hakkim.. "





credit to terbangtinggitinggi

2 comments:

  1. hahahaha, mcm tak paham.. err. er..

    ReplyDelete
  2. xpe xfaham.. ni untuk lelaki sahaja hahahaha

    ReplyDelete

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...