Thursday, November 14, 2013

Pandangan dari seorang JURUTERA AWAM...

Assalam..
Kali ni gua nak cerita sikit pasal bridge kat terminal besepadu selatan (TBS) kat bandar tasik selatan.
Baru2 ni gua ada melawat tbs ni. Kawan gua apiz afro (hehe jgn marah piz) bgtau nak rasa magik tau. Gua dgn selumber kata kalau magik bodo2 gua tak layan. Masa tgh seberang guna bridge tu gua rasa badan gua melayang2 xstabil. Gila punya engineer tbs ni, lu org makan gaji buta ka??
Gua tengok bridge ni guna frame steel tp apesal sway mcm gempa bumi. Gua sikit je nk call sprm suh siasat sape yg songlap duit bridge ni hahaha..

No comments:

Post a Comment

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...