Monday, September 16, 2013

Adhoc Planning Holiday..

Salam semua..

Dah lama rasanya tak update blog ni. Busy memanjang sekarang ni. Weekend aku kali ni banyak diisi dengan adhic planning meaning that plan yang tak dirancang dan tak disengajakan. Kak lina tiba2 ajak mandi2 laut kat P.D sabtu lepas then kami pun join, dengan berbekalkan baju yang tak seberapa tu haha. Then bila sampai kat P.D dorang ajak stay 1 malam kat situ. Layannnn haha..

Kami lepak kat Selesa Beach Resort which is dh bape kali kami lepak sini bila datang P.D ni. 1st activity kat sini kami mandi swimming pool haha, yang berumur 27 tahun ni pun dh jd mcm kanak2 7 tahun bila berendam dlm pool haha..

No comments:

Post a Comment

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...