Sunday, January 27, 2013

Ragbi Cllifford... part 1



1st game aku, lawan Sultan Sulaiman Kuala Terengganu kalo tak silap tahun 2002 kot

bergambar dulu haha, skuad ni tak mantap sebab baru je tubuh balik selepas di haramkan oleh pihak sekolah tapi brother2 otai ni banyak ajr aku macam mana nak main ragbi.. thanks to bro limi my idol number 8

ni lepas game lawan sultan sulaiman, kat tepi pantai mana ntah..

ni kat padang keramat haha padang clifford, draw game ni.. lawan sekolah dari kuala krai.. 1st time aku di list kan sebagai 1st 15 haha.. dulu pakai jersi no 1 haha prop la katakan

line-out
aku terselindung pulak

ni tahun 2003, dah tukar posisi masa ni, aku main no8, game ni a week after balik dari mssp tak dapt perform game ni sebab injured lutut, tak recovery lagi time ni

ni game kat kuala krai, padang macam padang pasir.. last game aku tahun 2003

ni gambar header blog aku haha, epic kot gambar ni, bola tu melantun then aku sambut nak swing kat scrum half zaim yang pakai jersi no9 tu

ni kema pemain terbaik perlawanan akhir liga pahang tahun 2004, sekarang cikgu kat clifford

jersi kami macam NS wanderers

semangat giler time ni, main kat padang keramat clifford

tahun 2004 main liga pahang lawan Sekolah Ahmad, Pekan
game ni aku terhantuk kuat dengan no8 dorang
terduduk gak la aku tahan pening

masa ni lawan teknik lipis
tengah mintak peruntukan dari sekolah
seluar pun kawen2 haha siap ada seluar man united la mizuno la haha
semua ni kenangan

No comments:

Post a Comment

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...