Sunday, May 13, 2012

Terima Kasih Tanjung Balau... 5-6/5/2012



last trip maybe for our friendship sob2
best moment ever with kerol, juli, noel, eda, atiq, ekin & jiha (sis ekin)
hope this friendship still in our heart =)
"TERIMA KASIH TANJUNG BALAU"

juli kelalakar la haha.
 lokasi: tanjung balau
actually ni kali kedua aku bercamping kat sini, 1st dulu dgn dak2 class, bakar2 ayam gak, dua kali pegi sini aku xmandi kat pantai ni hoho

leher pendek haha
sebelah aku ni kerol, mastermind untuk trip kali ni,
last trip katanya sb pasni assignment berlambak kene setelkan

macho la brader ni haha... scandal?? oppsss
macam gergasi dengan semut kan hehe
beauty and the beast

Azyyati & Ashikin
kalau ku pilih disini apa kata di sana, kalau ku pilih disana apa kata di sini.. perlukah aku pilih keduanya, bahagi kasih seadil-adilnya hahaha (sekadar nyanyian) =)

pasang khemah

pasang khemah lagi. kepakaran SUKSIS digunakan untuk memacak khemah yang menjadi kontroversi hahahaha

bakar2 ayam.. ada nasi goreng + mee hoon + sosej + cheese cocktail = sedap nyum2

khemah mereka ( ada budak merajuk sebab tak dapt tido dalam khemah yang berkarpet hoho, konon tunjuk perasaan la bawak bantal ke tepi pantai nk tido kat situ, dari kul 2.30 sampai la kul 4.45 baru la nak naek tido dalam khemah, tp best la sebab dapat tgk bunga api, pastu dapat kentut org tu kan hahahahahah) moral of the story: jgn buat perangai depan kawan2.. 

sunrise tanjung balau

sunrise lagi

breakfast sambil tak gosok gigi hoho
"comel tp makan banyak" kata jiha kepada ekin hehe

senyuman bermakna? terima kasih tanjung balau =)

ekin & jiha@adira hehe

desaru... sunburn
abes ketiak aku terbakar hoho

macam ada anak dugong je tu haha
lokasi: Desaru

straw tu tak leh blah haha

terima kasih banyak2 pada family ekin especially mak ekin sebab mensponsor ayam utk dibakar, 1st trip je dpt, 2nd kene bayar k haha, terima kasih jugak sebab menyediakan hidangan nasi goreng dgn mee hoon goreng yang sedap serta air masak hehe.. guys, this moment will be remember, hope after 5 years kita gather-gather lagi nk hoho, tyme tu bawak family masing-masing, kita tengok siapa pasangan masing-masing  hehe =)

again

"TERIMA KASIH TANJUNG BALAU 5-6/5/2012"



2 comments:

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...