Sunday, May 13, 2012

Kamu.. Ye Kamu...


quote ni lebih kurang sama mcm ex aku tulis kat belakang buku teks design aku tyme diploma dulu
masa tu aku study sama2 dengan dia kat psz, then aku pergi toilet jap..
masa tu lah dia tulis quote yang lebih kurang sama ni...
tapi aku perasan bila aku dah balik bilik sebab terdetik untuk belek2 buku tu..

______________________________
 i really miss that moment with u..
insyaAllah if our 'JODOH' together
i'll always beside u till death..

"lebih rela tak dapat abang dari kehilangan abang untuk selamanya"



2 comments:

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...