Friday, December 16, 2011

Anterior Cruciate Ligamen (ACL)


Anterior cruciate ligamen (ACL)

dah 8 tahun aku tak rasa seksa macam ni, tiba-tiba pulak isnin lepas rasa macam sumting wrong kat lutut kiri aku ni.. 
agaknya sebab aku berdiri lama sangat kot masa dinner PEKA ahad lepas..
gambar kat atas ni masa aku form 5, injured sebab ada org terjah lutut aku 
lutut belaga lutut tp lutut aku tak ready utk terima hentakan sebab tu aku yang parah hahaha
ada la dekat 1 botol spray aku sembur tp tak hilang2 jugak sakitnya..
sekarang bertongkat aku pergi class
seksa wooo...




aku terasa sakit kat Patellar Tendon
tak kan ligament koyak lagi kot
sem lepas ligament ankle dah putus
sem ni mintak2 tak nak la kan..
dah byk pain killer aku telan tp tak jalan gak..
operation?? 
wahhhhhhh
tak nak tak nak huhuhu


ni gaku google td ada jumpe image lutut yg baru operate
ngeri kan..


ni gambar latest aku huhu 
byk beaza tak dgn gambar kat atas sekali 
sekarang aku dah tak aktif bersukan
injury je memanjang
lutut dgn ankle nak pakai lama kan
so kat bawah ni aku bg link beberapa blog yang explain lg lanjut tentang ACL ni




5 comments:

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...