Friday, March 25, 2011

Road to.....

Salam..
Road to.... entry kali ni saya nk berkongsi dengan anda semua berkenaan dengan percutian saya ke Singapura huhu... ini negara kedua saya lawati di rantau asean... saya kagum dengan kebersihan temasik ini, bermula dari pusat imegresen sehinggalah ke sentosa island, kebersihan menjadi keutamaan.. destinasi pertama saya adalah ke marina bay, tempat dimana berlangsungnya F1 diwaktu malam serta eye on singapore.. disini juga terletaknya Merlion.. iaitu tugu ikan berkepala singa mengeluarkan ayor huhuhu ( deyot yang cakap )
@merlion park... kluwor ayor tu huhu
@marina bay: F1 circuit
ada satu bangunan ni yang buat aku kagum.. dorang leh buat structure kapal atas tu huhuhu

Las Vegas Asia...


lepas puas berjalan-jalan kat marina bay saya bergerak ke arab street... lebih kurang macam kat central market gak la.. ada jual cenderahati... ada la saya beli t-shirt dengan key chain.. sume skali 20 dolar singapore huhu....

arab street..
lepas beli barang cket saya bergerak ke sentosa island.. kat sini la tempat yang ditunggu2.. huhu ada universal studio, casino and yang paling best kat siloso beach huhuhu....

universal studio



songs of the sea


siloso beach


2 comments:

  1. seronok... ada lazer, bunga api, lighting yang cantik huhu

    ReplyDelete

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...