Thursday, March 17, 2011

Permata Hati

Salam..
 semenjak dua menjak ni entry saya berkisar berkenaan dengan kesihatan lelaki kan? bukan apa, just nk share dgn korg sumting yang agak penting tapi tak beberapa penting bagi sesetengah orang terutamanya makhluk yg bergelar LELAKI..

entry kali ni saya nk share cket berkenaan permata hati saya.. hehehe bukan gurl2 yang cun2 tau tapi jeng.. jeng.. jeng.. huhu.. anak2 buah saya lah.. dorg ni tempat saya curahkan kasih sayang saya.. uncle@paman yang tunggalkan hhehe... saya ada 13 orang ank buah.. 7 lelaki 6 perempuan.. yes!! lelaki lg ramai huhu, yela maklumlah saya ni sorg je lelaki dalam family..

Adillah Syaqierah 13 tahun.. iya dah dewasa hehehe
saya sayang dorg sume.. baru2 ni dapat sorg lagi anak buah huhu welcome Megat Ahmad Baqir to our family!!
yasmin batriesya n adelina naufal..
hero kakaku yang sulong.. aqmal darwisy
kak lin+irfan+irsyad
kak lin+nur irdina zahra+kak ucu+ammar hayyan
haziq+ayra+haikal+paman
kakak huhu
dak bucuk ammar hayyan
awe+nur amani husna
megat ahmad baqir

4 comments:

  1. wow!!!byknya ank buah..hope dpt mengingati nama2 mereka ek..heeeheheh...ye paman anipp^^,

    ReplyDelete
  2. huhu kdg2 silap panggil gak.. ko dh ada bpe ank buah?

    ReplyDelete
  3. best gile.. ramai gile bg... blek kg t, mesti x sunyi... hmmm.... :0 go paman go!!!

    ReplyDelete

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...