Friday, January 6, 2012

Tahun Baru.. Azam Baru.. Umur Baru...

blog aku dah berusia setahun
start january 2011 sekarang dah january 2012
dah masuk tahun baru mestilah ada azam baru kan
azam baru??
nak buat yg terbaek utk diri sendiri
tahun baru umur mestilah baru kan
hahaha 2012 umur aku dah 26
evan tak official lg tp kalau nak kira tolak tahun memang dah 26 tahun
agak tua dah kan tak kawen2 lg ahaks..
actually skrg tgh mood final exam
nk update blog mcm tak sempat
ni pun ada gap 5 hari before next paper
banyak dugaan utk tahun lepas
start dari putus cinta
musibah yang melanda family aku
insyaAllah tahun ni akan lebih baek dari tahun lepas
sekarang semangat dah kuat sikit..
sebab ada peneman baru hahaha
jengjengjeng
suprise ahaks
so kepada kawan2 UTM 
gudluck for final exam
do ur best


final exam aku start 3hb-18hb

2 comments:

  1. wahh. ade peneman baru niep. tahniah2. btw, aniep pom kuat to keep moving fr nx k.

    ReplyDelete

Tok Gajah..

sesi Q&A..

Get widget here

Langsung Atau Tidak Langsung...

Segala nukilan di dalam blog ini adalah milik penuh empunya blog..

Dan saya akui ada juga copy paste dari blog-blog yang lain.. kisah-kisah disini bukanlah luahan rasa empunya blog tetapi hanya sekadar berkongsi rasa..

Kadang-kadang takut disalah erti..
segala kemusykilan boleh email saya

mohdhaniffmohdsani@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...